ZEOLIT (Clinoptilolit)                                                                     

Preţ: 9 lei/150g, 50 lei/1Kg (granulatie sub 10 microni)


Descriere: Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat, format cu milioane de ani în urmă, din interacţiunea dintre lava fierbinte emisă de către vulcani şi apa de mare. În lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliţi, cu structuri şi compoziţii chimice diferite, dar în terapie s-a folosit până acum unul singur, numit clinoptilolit. Zeolitul este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcină negativă, organizat într-o structură în formă de fagure, structură ce-i oferă acestuia capacitatea unică de a atrage metalele grele și materialele radioactive. Zeolitul este frecvent menționat ca o „sită moleculară" prin care se elimină eficient diferitele toxine, viruși și alți contaminanți din organism. Folosirea zeolitului în terapie este o tradiţie cu o vechime de câteva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important în medicina Ayurveda (medicina tradiţională indiană) şi în medicina tradiţională chineză, dar şi în medicina populară rusească.


Acţiune: detoxifiant, elimină metalele grele și metalele radioactive din organism, antiviral, elimina ureea, imuno-stimulent, blochează acțiunea unora dintre xenoestrogeni, inactivează unele dintre pesticidele ingerate accidental, radioprotector, chemo-protector, hepatoprotector, anticanceros (cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros și al rectului, la prostată, la plămâni etc.), antidiabetic, antiviral, antibacterial, echilibrează nivelul pH-ului din organism (fiind de un real folos in cazul unor afecțiuni precum hiperaciditate, candidoze, artrite…), previne si tratează constipația, ajută la pierderea în greutate, mărește capacitatea de concentrare și de asimilarea de informații, mărește randamentul fizic și psihic, tratamentele interne cu zeolit  și externe  cu  pastă de zeolit (pulbere+apă) aplicate de două ori pe zi sunt foarte eficiente în mai multe forme de cancer al pielii (carcinom cu celule bazale, carcinom cu celule scămoase, melanom) precum și în tratarea psoriazisului, anti-diareic, eficient in infecții intestinale, gastrită hiperacidă, ulcer gastric, infertilitate la bărbați, hepatită virală, infecții virale.

Contraindicaţii: Zeolitul este contraindicat celor care iau medicamente pe bază de litiu sau alte metale grele, deoarece le extrage pur și simplu, iar medicamentul nu-și mai face efectul. În practică nu s-au observat efecte adverse la administrarea acestui mineral. El se elimină din organism în totalitate în 6-8 ore de la ingerare. Nu se cunoaște pană în prezent acţiunea Zeolitului asupra femeilor însărcinate sau lăuzelor.

Administrare: câte 4g pe zi, cu un pahar de apă . În cazul tratamentelor se poate dubla doza.

Citeste si articolul: Despre zeolit



6 comentarii:

  1. Buna ziua,
    as vrea sa stiu daca zeolitul pe care voi il comercializati se poate folosi intern sau este doar pentru purificarea apei.

    Va rog sa mai imi spuneti ce puritate are si ce garantie am in folosirea lui interna.
    Multumesc din suflet

    5 iunie 2012, 02:30

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum ne putem da seama si din prospect, zeolitul poate fi folosit si extern sub forma de pasta de zeolit ( apa + zeolit), dar principalele efecte apar la utilizarea interna. Pudra de zeolit este adusa la o granulatie si umiditate standard ideala pentru folosirea la capacitate maxima in terapeutica. Sursa este din Romania si exista studii straine ca zeolitul autohton este de puritate ideala. Garantez pentru calitatea pudrei de zeolit iar cine doreste la livrare poate primi si certificatul de conformitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna ziua,folosesc acest tip de produs dar mi.a atras atentia faptul ca al dvs este produs din sursa romaneasca si l.as prefera celor de pe e.bay. cum as putea comanda de la dvs atata timp cat nu locuim in tara? multumesc numai bine

      Ștergere
    2. Sunand la unul din telefoanele postate pentru informatii se poate lamuri mult mai usor aceasta situatie. Asteptam sa ne contactati telefonic.
      O zi minunata!

      Ștergere
    3. Se poate sa ne indicați unde sunt postate numerele de telefon?

      Ștergere
    4. Daca intati pe blog de pe telefon derulati pagina pe care sunteti pana gasiti anuntul " Afisati versiunea pentru web". Clik pe aceasr anunt si va afiseaza blogul asa cum apare pe calculator. Apoi pe oricare pagina va aflati gasiti cu albastru scris programul si numerele de telefon de contact.

      Ștergere