MULTIVITAMIN NATURALNou!                                       

Preţ: 22 lei/70g, 142 lei/500g

Compozitie: Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), uscată și dezactivată, pulbere; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract Forte B 100; Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos cu min. 50% acid ascorbic; Drojdie-de-bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu vitamina D
Doza zilnică recomandată aduce: vitamina B1: 1,52mg: 138% VNR; vitamina B2: 1,67mg: 119%VNR; vitamina B3: 18,42mg: 115%VNR; vitamina B5: 7,26mg: 120%VNR; vitamina B6: 2,24mg: 160%VNR; vitamina B7: 62 mcg: 124%VNR; vitamina B9: 261mcg: 130%VNR; vitamina B12: 3,12mcg: 125%VNR; Doza zilnică recomandată aduce un aport de Vitamina C de minim 183,6mg (229%VNR). Doza zilnică recomandată aduce un aport de vitamin D de 5,6 mcg ( 112%VNR).

Acțiuni fiziologice ale vitaminelor din Complexul B:
B2: contribuie la menținerea structurii și funcțiilor normale ale pielii și mucoaselor;
B2: protejează ADN-ul, proteinele și lipidele din organism de stresul oxidativ;
B2, B6: reduc stresul și oboseala;
B2: contribuie la transportul și metabolismul fierului;
B2: contribuie la menținerea sănătății ochilor;
B5: contribuie la sinteza și metabolismul normal al hormonilor steroidieni.
B12: contribuie la menținerea sănătății creierului și a sistemului nervos;
Este extras din surse 100% naturale (varietăți de drojdie de bere) și conține nu mai puțin de opt vitamine (B1, B2, B3,B5,B6,B7, B9 și B12), esențiale în funcționarea sistemului nervos, imunitar, endocrin, etc/ Vitaminele B naturale se recomandă în toate cazurile de infecții recidivante, de afecțiuni tumorale, de convalescență (inclusiv după intervențiile chirurgicale).

Acțiuni fiziologice ale vitaminei C: Combate/reduce stările de oboseală, epuizare; contribuie la menținerea funcțiilor mentale normale (referitoare la concentrare, învățare, memorie, raționament); contribuie la menținerea echilibrului energetic normal; protejează ADN-ul, proteinele și lipidele de stresul oxidative; funcţionarea normală a sistemului imunitar, fiind utilă deopotrivă contra infecțiilor și alergiilor; normalizarea poftei de mâncare. Conform unor studii de amploare, făcute pe mii de subiecți și vreme de zeci de ani, administrată în mod susținut, Vitamina C naturală (nu și cea de sinteză) reduce puternic incidența infarctului, a accidentelor vasculare și a cancerului.

Studiile arată că mai mult de 40% din oameni nu sintetizează suficientă vitamina D în organism. Iar vitamina D este esențială pentru menținerea imunității, a densității osoase, a proceselor nomale de creștere la copii.

Acțiuni fiziologice: Contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătății sistemului osos, la menținerea funcției normale a sistemului muscular; participă la procesul de diviziune celulară; funcționarea optimă a sistemului imunitar, oferind protecție împotriva infecțiilor; reducerea riscului de a dezvolta diabet sau boli de inimă; prevenirea şi tratarea multor forme de cancer, de la cel de colon, de sân sau de prostate; prevenirea depresiei și echilibrarea emoțională - Vitamina D joacă un rol esenţial în funcționarea sistemului nervos, iar studiile confirmă că administarea de vitamina D este asociată cu o ameliorare vizibilă a simptomelor depresiei.

Doza zilnic recomandată: 5g/zi.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu