JASMINE TEANou!                                                                  

Preţ:  4 lei/50g

Supliment alimentar ce nu trebuie sa substituie o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.Ingrediente: Green Tea 99,5% ,extract aromatic din flori proaspete de iasomie 0.5%.
Fara a avea un efect afrodiziac puternic, Ceaiul de Iasomie, placut la gust si reconfortant, poate stimula atractia reciproca.
Ceaiul de iasomie este recunoscut de majoritatea nutritionistilor ca fiind un adjuvant pretios in curele de slabire ,putand determina arderea mai intensa a depozitelor de grasime.
Ceaiul de iasomie poate imbunatati circulatia sangelui si regla, in acelasi timp, tensiunea arteriala.
Ceaiul de iasomie poate fi un bun adjuvant in perioadele de stres crescut sau de surmenaj fizic sau psihic.

Mod de utilizare: apa se aduce in mod obligatoriu la temperatura de fierbere (100oC), se mai fierbe la foc mic timp de 2 minute, apoi se adauga planta (2 linguri/cana), se lasa vasul acoperit timp de cel mult 15 minute si se strecoara. Se beau 2-3 ceaiuri pe zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.A nu se bea pe stomacul gol, pentru a nu determina cresterea aciditatii mucoasei gastrice. Consumat dupa orele 17, poate provoca insomnie.

Contraindicatii: femeile insarcinate sau care alapteaza. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperatura camerei, in locuri uscate si ferite de lumina directa a soarelui.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu