EXTRACT LICHID de PANAX GINSENG (contine alcool)Nou!   

Preţ: 14 lei/10 fiole - 100ml

Tonic nutritional care contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si a imunitatii, precum si la o longevitate crescuta.

Extractul de Ginseng ,denumit si “Radacina vietii”, este preparat din plante ajunse la maturitate (minim 6 ani de vegetatie) ce cresc in muntii Chang Pai din China. Continutul diversificat de vitamine si minerale poate contribui la hranirea si revigorarea corpului, inlaturand oboseala si stresul, mentinand la un nivel inalt capacitatile mentale si psihice, precum si forta si rezistenta fizica. Poate normaliza activitatea sistemului nervos central, ajutand la : recuperarea dupa boala, imbunatatirea somnului, activarea circulatiei sangvine, reglarea digestiei, stimularea poftei de mancare, cresterea potentei sexuale, tonifierea pielii. Folosit cu regularitate,poate sa asigure sanatate si o longevitate crescuta.

Ingrediente/fiola: extract din radacini de Ginseng (Panax ginseng) 9ml , apa purificata , alcool

Mod de utilizare: se consuma o fiola zilnic, dimineata sau seara inainte de culcare.

Contraindicatii: A nu se dapasi doza recomandata pentru consumul zilnic.A nu se injecta. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza si in caz de hipertensiune arteriala, astm bronsic acut, infectii acute, sangerari masive (metroragie). A se administra cu prudenta persoanelor diabetice si celor suferinde de boli de coagulare a sangelui. Interactioneaza cu cafeina si poate determina pusee hipertensive.

Mod de pastrare: la temperatura camerei (sub 250C)

ATENTIE: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa substituie o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Informatii nutritionale/100ml:

Valoare energetic:621,16Kj/146,17Kcal;
Grasimi totale:0,05g
Glucide:35,49g,
Zahar total invertit:26,43g
Proteine:0,94g




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu