EXTRACT LICHID DE LAPTISOR DE MATCANou!         

Preţ: 14 lei/ 10 fiole

Tonic nutritional care poate contribui la imbunatatirea starii de sanatate si la intarirea imunitatii
Laptisorul de matca poate ajuta la functionarea normala a metabolismului energetic si la mentinerea vietii sexuale normale, actionand ca semnal natural modulator asupra ambelor tipuri de receptori estrogenici (alfa si beta); poate contribui la eliminarea speciilor reactive de oxigen putand preveni astfel procesele de degradare celulara; poate contribui la biosinteza normala de adrenalina via acetilcolina determinand astfel dilatarea vaselor sanguine; poate ajuta la mentinerea apetitului alimentar normal; poate ajuta la mentinerea sanatatii pielii.

Ingrediente/fiola: extract din radacini de Ginseng (Panax ginseng) 4ml, extract din radacina de Astragalus Hoantchy 2,025ml, miere, laptisor de matca 1,275 ml, apa purificata .

Prezentare: cutie cu 10 fiole a 10 ml,e 100ml

Mod de utilizare: O fiola pe zi, dupa micul dejun , pe cale orala, amestecata cu putina apa fiarta si racita.(cca.50ml.-pentru copii se poate dilua cu mai multa apa)

Mod de pastrare: la temperatura camerei(sub 250C ) la loc uscat si intunecos

ATENTIE: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa substituie o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Contraindicatii: A nu se dapasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se injecta. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Contraindicat in boala Addison si tuturror celor care manifesta sensibilitate sporita la produse apicole.A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in astm bronsic sau alte afectiuni respiratorii severe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu