Magneziu Coloidal 50ppm                                     

Preţ: 15 lei/200ml, 30 lei/500ml, 50 lei/1000ml

Relaxant, euforizant, antidepresiv, cu un rol nebănuit în depășirea inhibițiilor și problemelor de natură emoțională, prin starea globală pe care o generează. Efectele numeroase includ și detensionarea în sfera afectivă, dar și în cea sexuală, generând și o mai mare "ușurință în exprimare" în cadrul acesteia.

Faptul că are o concentrație redusă este irelevant, deoarece magneziul este de circa 5 ori mai ușor decât cuprul, de exemplu, iar acțiunea sa se bazează pe alte principii decât cele din cazul sărurilor de magneziu, fiind mai apropiată de o acțiune de tip homeopatic, de natură informațională. Informații detaliate despre acest mineral puteți găsi în articolul corespunzător.

Detalii produs:
Efectele utilizării metalelor coloidale (și a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite dacă acestea sunt ținute timp de 5-15 minute în gură, sublingual, fie sub formă diluată cu apă plată, fie sub formă nediluată.
Acest mod de utilizare nu se aplică în cazul plantelor sau substanțelor extrem de picante, acide sau amare și al medicamentelor sau suplimentelor care conțin substanțe chimice de sinteză.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare: Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingură de plastic sau de metal.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la magneziu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu