ALGA AFA (Aphanizomenon flos-aquae)                  


Preţ: 20 lei/10g, 180 lei/100g

Alga AFA (Klamath) este o raritate a naturii cu efecte benefice extraordinare asupra stării de sănătate. Alga AFA crește într-un singur loc în lume în cantități suficiente și cu proprietăți terapeutice optime, în lacul Klamath, SUA.
Alga AFA are proprietăți terapeutice inestimabile, stimulând producția de Celule Stem adulte din organism. Descoperirea efectelor sale de stimulare a producției și a migrării celulelor stem se datorează savantului canadian Christian Drapeau. Sutele de studii științifice care au fost făcute au arătat că pigmenții albaștri și verzi existenți în această algă stimulează nu doar producția de Celule stem din măduva spinării, ci și migrarea Celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. Celulele Stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfârșit, putându-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman. Celulele stem sunt cele care construiesc diferitele organe încă dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigură ulterior creșterea și regenerarea organismului (Celulele Stem adulte).

Acțiuni: stimulator de celule stem adulte, antioxidant, stimulează regenerarea celulelor nervoase, stimulează formarea elementelor figurate ale sângelui, stimulează sistemul imunitar, favorizează necroza formațiunilor tumorale, radio-protector, chemo-protector, sursă de Omega3, detoxifiant, îmbunătățirea concentrării mentale și a atenției, îmbunătățirea memoriei de scurtă durată și de lungă durată, creșterea vitezei cu care memoria de lungă durată poate fi accesată, antidepresiv, antiviral, antibacterian, contribuie la menținerea echilibrului și sănătății florei intestinale, antiinflamator, încurajează buna funcționare a ficatului, sănătatea sistemului digestiv și potențează funcția de absorbție a nutrienților, elimină metalele grele din organism.

Indicații: deficiențe imunitare, refacere rapidă după traumatisme, intervenții chirurgicale, tratamente invazive, boala canceroasă, radioterapie și chimioterapie în cancer, reumatism (osteoartrită, poliartrită reumatoidă etc.), Alzheimer, maladia Parkinson, tratamente invazive, colagenoze, boli auto-imune în general, hepatită virală A, B, C, ciroză, leucemie, sindrom de oboseală cronică, tulburări de vedere pe fond de oboseală, anemie, tuberculoză, cistită, alergii, eczeme, acnee, diabet. 

Precauții și contraindicații: A se administra cu precauție femeilor însărcinate și care alăptează. Alte contraindicații nu se cunosc.

Mod de administrare: 0,5g de 3 ori pe zi


3 comentarii:

  1. as fi interesat de acest produs Alga Afa, dar ce garantie am ca este ce scrie si ca nu imi trimiteti un praf oarecare...
    ar trebui sa postati mai multe informati despre voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cerere livram produsele insotite de un certificat de conformitate (garantie). Mai este si varianta in care veniti direct la depozit si verificati produsul inainte sa il luati. in aceasta situatie ne auzim la un telefon pentru mai multe detalii.
      Va urez o zi minunata!

      Ștergere
    2. multumesc pentru raspuns

      Ștergere