Ganoderma - ciuperca miraculoasa

Principalele functii si componente ale ganodermei

Polizaharidele si germaniul organic imbunatatesc capacitatea naturala de vindecare a organismului, fortifica sistemul imunitar. Ele au proprietati antitumorale impiedicand degenerarea organelor interne si intarind celulele din tesuturi. Aceste elemente determina cresterea nivelului de oxigen din sange si faciliteaza eliminarea celulelor moarte si a toxinelor solubile in apa.


Adenozina ajuta la impiedicarea formarii de cheaguri in sange, imbunatateste circulatia sanguina, scade nivelul de colesterol, reduce grasimile, imbunatateste funtionarea cortexului si aglandelor interne determinand mentinerea echilibrului endocrin, regleaza metabolismul, aduce starea de tinerete si de energie in corp si mentine echilibrul Ph-ului din sange. Adenozina intareste sistemul digestiv, impiedica alergiile datorate antigenilor, reduce colesterolul si activeaza nucleul celulelor.

Esenta ganodermica intinereste tesuturile organismului, conserva functiile organismului, mentine starea de tinerete, vindeca problemele pielii si infrumuseteaza pielea. Este totodata eficienta pentru uzul extern in tratarea ranilor, a ulceratiilor mucoasei bucale si oprirea sangerarii.

Cum functioneaza Ganoderma?
 

Efectele Ganodermei asupra organismului parcurg 5 etape:
 

1. Evaluarea starii de sanatate (1-30 zile)
Ganoderma ajuta la depistarea bolilor si toxinelor ascunse in corp si actioneaza pentru reglarea functiilor organismului. In timpul acestui proces corpul va prezenta simptome cunoscute ca "reflexie". Aceste reactii nu constitue efecte secundare ci ne ajuta sa identificam zona cu probleme. Acesta este efectul de evaluare a starii de sanatate.
 

2. Purificarea - detoxifierea (1-30 saptamani)
Ganoderma este cunoscuta ca "maestru al eliminarii toxinelor" datorita capacitatii sale de eliminare a excesului de acid uric, acid lactic, colesterol, depozite de grasime, celule moarte si toxine acumulate in organism. Toxinele circula prin sistemul sanguin si sunt eliminate (cu ajutorul rinichilor si ficatului) prin urina, scaun, dar si prin transpiratie, eczeme pe piele, sputa si mucus.
 

3. Reglarea (1-12 luni)
In timpul procesului  de vindecare pot fi observate multe reactii. Nu va alarmati caci acesta este semnul ca organismul se vindeca. Daca reactia este prea puternica reduceti doza.
 

4. Recuperarea (6-24 luni)
Ganoderma va continua sa repare partile afectate ale organismului si sa fortifice sistemul imunitar pentru a face fata bolilor. Ea va furniza elementele si vitaminele esentiale pentru o recuperare rapida.
 

5. Reintinerirea (1-3 luni)
Scopul fundamental pentru care este  utilizata Ganoderma este mentinerea la un nivel optim a functiilor corpului si reintinerirea.

Proprietatile medicale ale Ganodermei
 

In urma experimentelor clinice efectuate de Dr Shigeru Yuki s-a dovedit ca Ganoderma isi datoreaza eficienta proprietatilor sale de baza, adica:
-scade nivelul de colesterol din sange si cantitatea de grasimi;
-scade nivelul zaharului din sange si reface functiile pancreasului;
-scade nivelul lipidelor si stabilizeaza membrana celulelor rosii;
-andenozina din Ganoderma scade numarul plachetelor din sange si impiedica tromboza;
-imbunatateste functia cortexului si a glandelor determinand mentinerea echilibrului endocrin;
-impiedica degenerarea celulelor din tesuturi;
-impiedica aparitia senilitatii prin mentinerea unei stari de tinerete;
-reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive;
-impiedica degenerarea organelor;
-impiedica aparitia alergiilor datorate antigenelor prin inhibarea celulelor procreatoare de histamina;
-impiedica si trateaza cancerul si inhiba metastaza celulara;
-normalizeaza pana la impiedicare degenerarea tisulara;
-impieadica moartea subita a pacientilor de cancer, datorata embolismului;
-inhiba tromboza si lisele trombocitare de pe peretii care inconjoara tesuturile si elimina blocajele datorate medicatiei anticanceroase, sporeste efectul acestor medicamente;
-usureaza durerile provocate de cancer.

Medicii japonezi au confirmat faptul ca Ganoderma are efecte benefice.
Un nou termen medical a fost introdus pentru a indica efectele specifice ale Ganodermei, si anume termenul de "adaptogen".
Dupa o lunga perioada de experimente si cercetari efectuate de marile spitale si de institutele de cercetare japoneze, efectele pozitive ale Ganodermei au fost confirmate in fiecare aspect, fiind evidentiata in special actiunea sa de detoxifiere a sangelui, prin imbunatatirea circulatiei sanguine si a calitatii celulelor. Ea permite organelor interne sa funtioneze normal, intareste organismele slabe constitutional si stimuleaza sistemul imunitar. Ganoderma are o evidenta eficacitate in tratarea bolilor cauzate de o circulatie saguina deficitara. De asemenea, ajuta la mentinerea starii de sanatate si a unui aspect plin de vitalitate al organismului uman.
Medicii japonezi sunt surprinsi de efectele benefice ale acestei ciuperci si confirma eficacitatea sa in cazul urmatoarelor boli:
 

1. Hipertensiune si hipertensiune arteriala;
2. Boli cardiace cauzate de hipertensiunea arteriala si hematoame;
3. Accidente vasculare celebrale, hiperglicemie (nivel ridicat al zaharului sangvin), obstructia vaselor sanguine;
4. Tulburari datorate menopauzei, afectiuni ginecologice;
5. Constipatie, hemoroizi;
6. Hepatita cronica;
7. Dificultati de urinare, urinari frecvente;
8. Boli gastrice, ulcer duodenal;
9. Predispozitie crescuta pentru boli infectioase si alergice, inclusiv rini-sinuzitele frecvente si racelile cronice;
10. Astm bronsic, bronsita cronica;
11. Artrite, lumbago, reumatism (in cazul persoanelor trecute de varsta mijlocie);
12. Insomnie, stare de letargie, neurastenie;
13. Eruptii alergice ale pielii, micoze si trocofitii ale picioarelor.
Poate parea ciudat faptul ca Ganoderma poate atat sa creasca, cat si sa scada tensiunea arteriala. Aceste efecte se datoareaza faptului ca Ganoderma poate armoniza functiile organismului, sporind capacitatea naturala de vindecare a acestuia si prin intarirea sistemului imunitar, in special in cazul persoanelor de varsta mijlocie.
La inceputul tratamentului cu Ganoderma, unele persoane pot experimenta diverse reactii: ameteala, slabiciune, mancarimi, defecari si urinari frecvente. Acestea reprezinta fenomene normale si indica faptul ca efectele pozitive ale Ganodermei incep sa se arate prin dizolvarea toxinelor stocate in organism si prin eliminarea lor. De exemplu, pacientii suferind de diabet pot pierde o cantitate importanta de zahar, iar cei cu reumatism pot resimti intensificarea temporara a durerilir. Aceste reactii nu reprezinta decat ajustari in scopul normalizarii functiilor organismului. Ele survin in functie de constitutia fiecarei persoane, si vor disparea in decurs de cateva zile.
Deoarece Ganoderma este un remediu natural, ea poate fi utilizata impreuna cu alte medicamente occidentale. Nu numai ca ea nu are niciun fel de efecte adverse, dar poate, de asemenea, sa reduca efectele secundare ale altor medicamente.


Precautii
 

1. Ganoderma este un produs natural, care nu interactioneaza cu alte medicamente.
2. Dimineata, dupa administrare, se recomanda o alergare usoara sau mers in ritm alert, pentru incalzirea organismului. Se va inspira puternic pentru a aproviziona corpul cu mai mult oxigen si a imbunatati circulatia si metabolismul.
3. Mictiune o data pe zi.
4. Se vor evita mancarurile bogate in grasimi animale, prajelile, mancaruri sarate, conservele, mancarurile condimentate, tutunul si cofeina.
 

Efecte
 

1. Disparitia simptomelor
2. Stare energica
3. Cresterea apetitului, dar in acelasi timp, stabilizarea greutatii corporale.
4. Somn mai adanc. Orele de somn se vor reduce dar dupa trezire corpul va fi mai odihnit.
5. Mictiunea va fi imbunatatita.
6. "Efectul reactiilor inverse" (un concept din medicina chinezeasca: simptomele se vor inrautati apoi se vor ameliora, deoarece cauzele bolior sunt in curs de a fi eliminate). Dupa ce se administreaza Ganoderma timp de 3 zile poate aparea efectul mentionat, care nu este un efect secundar. Se administreaza in continuare. Face parte din eficacitaea tratamentului si reactia difera de la individ la individ. Nu toata lumea va resimti aceste efecte, deoarece totul depinde de cantitatea de toxine eliminate. In general, o persoana care este hipersensibila sau careia i se administreaza o cantitate mare de medicamente, va resimti mai repede efectele. Uneori, poate aparea urticarie pe fata, pe corp sau chiar in cavitatea bucala. De asemenea, mai pot aparea edeme, diaree, dureri de stomac, variatii de tensiuni arteriale, urinari mai dese. Acestea nu sunt efecte secundare. Nu exista motive de ingrijorare. Se continua administrarea. Simptomele se vor rari si vor diparea foarte curand.


 Germaniul organic
 

1. Este o substanta diferita de orice alt medicament.
2. Poate sa optimizeze potentialul electric al celulelor.
2. Functia de optimizare a aportului de oxigen la nivel sanguin.
3. Imbunatateste activitatea tesuturilor , marind disponibilul de oxigen la nivelul organelor si sitemelor.
4. Elimina efectele sangvine ale policlorurii de benzen si a toxinelor alimentare.
I. Sursa apei miraculoase L.L.L.
Exista un sat mic numit LLL, situat la granita dintre Spania si Franta, in muntii Pirinei. Exista acolo o sursa de apa, numita "miraculoasaa apa de ivor.
II. De ce apa care contine Germaniu organic face asemenea miracole?
Compusul de germaniu dizolvat in apa este diferit de celelalte medicamente, Bazat pe teorii ale fizicii moderne, stiinta medicala a creat biochimia cuantica. Corpul uman este compus din celule cu potential electric. Scanarile undelor creierului sunt folosite pentru a diagnostica diferite boli ale creierului. Se incearca descoperirea unor diferente de potential electric fata de un creier sanatos.
Atunci cand un organism devine disfuntional, potentialul electric se modifica. Entitatea de baza a potentialului electric este electronul si in corpul uman, ionii de hidrogen sunt electronii influenti. Germaniul schimba potentialul anormal intr-unul normal. Pentru ca Germaniul este semiconductor neutru, electronii acestuia indeparteaza rapid alte substante.
III. Actionand asupra medicamentelor bazate pe oxigen molecular organic favorizeaza dehidratarea si cresterea nivelului de oxigen in organism.
IV. Este importanta, mentinerea Ph-ului optim al fluidelor organismului. Constituentii acizi conduc la scaderea oxigenului disponibil.
V. Germaniu organic este eficient in tratarea urmatoarelor afectiuni: ateroscleroza, encefaloragie si complicatiilor sale, epilepsie, stupoare, intoxicatie cu monoxid de carbon, alte intoxicatii medicamentoase acute, hemiplegie, ulcer gastric, tulburari de menopauza, boli cardiace (angina pectorala), psihoza senila, reumatism cronic, sindromul Reynaud, ca analgezic pentru bolnavii de cancer.
VI. Germaniul organic nu are efecte adverse.
VII. Germaniul este, de asemenea, eficient si in cazul intoxicarii cu policlorura de benzen (PCB).


Sursa: http://adrianmesteru.blogspot.ro/2010/10/ganoderma-ciuperca-miraculoasa.html



2 comentarii:

  1. O ciuperca foarte buna la multe afectiuni din cate am mai citit despre ea,dar o cafea as bea care contine aceasta ciuperca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ganoderma comercializata de noi este 100% ciuperca maruntita. Modalitatea optima de folosire este detaliata la pagina "Intrebari frecvente". Pentru cei care prefera alte modalitati de folosire ( gen cafea de ganoderma...) internetul abunda de oferte.

    RăspundețiȘtergere