GOKHRU - COLTII BABEI (Tribulus terrestris, Laghu Gokshura)     

Preţ: 12 lei/50g

Descriere: Tribulus terrestris face parte din familia Zygophyllaceae, popular fiind cunoscută sub denumirea de colţii-babei. Grecii îl foloseau ca diuretic și tonic. Indienii îl foloseau ca diuretic, antiseptic şi antiinflamator. Chinezii îl recomandau pentru o mare varietate de boli hepatice, renale şi cardiovasculare. Bulgarii întrebuințau colții-babei pentru îmbunătățirea funcției sexuale şi tratarea infertilității. Planta a fost folosită recent şi de atleții şi de campionii care se antrenează pentru probele de forţă.

Proprietăţi: antiinflamator, hepatoprotector, diuretică, afrodiziac, litotriptic urinar, tonic general, îmbunătățește spermatogeneza, intensifică producția de testosteron și hormon luteinizant, mărește masa și tonusul muscular, diuretic, ajută la arderea grăsimilor, dilatator coronar, hipoglicemiant.

Indicații: afecțiuni renale (disurie, hematurie, litiază renală, cistită, nefrită, micțiune dureroasă), incontinență, gonoree, în vertij și neurastenie, impotență, infertilitate, sterilitate, frigiditate, disfuncții sexuale atât la bărbat cât și la femei, afecțiuni cardiovasculare (hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, angină pectorală), efort fizic intens, gută, reumatism, sciatică, lumbago, diabet, astm.

Contraindicații: deshidratare, sarcină, alăptare.

Administrare: 1g de 4 ori/zi.



2 comentarii:

  1. Noi nu livram in afara Romaniei, dar daca aveti pe cineva in Romania care sa ia produsele de la noi si sa va trimita se poate. Am mai procedat asa.

    RăspundețiȘtergere