Termeni si Conditii

Termeni si conditii
Folosirea si vizitarea acestui site sau folosirea informatiilor din acest site implica acceptarea urmatoarelor conditii de utilizare.

Copyright
Informatiile pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Accesul la site
Acest blog este pentru toti cei care cauta vindecare trupeasca, mentala sau sufleteasca. Puteti sa postati comentarii, sa trimiteti intrebari sau sa raspundeti la intrebarile altora, dar va asumati in intregime responsabilitatea textelor scrise de dumneavoastra.

Parteneri
Blog-ul are ca si colaboratori persoane fizice si juridice. De calitatea articolelor sau de autenticitatea informatiei raspund autorii acestora.

Limitare de responsabilitate
In blog-ul este vorba despre plante medicinale sau produse naturiste, care vin in ajutorul bolnavului si care nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. Noi nu suntem responsabili pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Autorii articolelor poarta responsabilitatea asupra continutului si opiniilor exprimate. Nu oferim consultatii. Informatiile din blog si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Noi nu oferim nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste informatia, continutul sau materialele de pe acest blog, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul risc. Toata informatia prezentata pe blog este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include greseli de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. Noi nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Noi nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei prezentate pe blog si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.
De asemenea, nu garantam ca acest blog, serverele ce gazduiesc blog-ul sau e-mail-urile trimise in numele nostru sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu autorii respectivi, sau cu autori ce au dorit sa ramana anonimi. Din acest motiv, noi nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul articolelor. De asemenea imaginile sunt prezentate cu titlu de exemplu, iar obiectele sau plantele efectiv din natura pot diferi de imagini in orice mod (culoare, aspect etc.).

Comentarii, Comunicari si alte informatii
Cei care acceseaza/viziteaza blog-ul pot face comentarii si orice alte comunicari, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Noi avem dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Noi nu vom purta responsabilitatea si nici nu vom putea fi obligati la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul ne confera noua dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, dreptul de licenta si dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Noi nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor, comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul acestui blog.

Securitatea informatiilor
Nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit blog-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste blog-ul.

Greseli de tiparire
Noi nu ne asumam responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste informatii, caracteristici, imagini etc. Totusi, in cazul in care primim mesaje de la dumneavoastra cu privire la anumite greseli, suntem dispusi sa le corectam.

Conditii Legale
Blog-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la acest blog si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre noi si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu vizitarea blog-ului, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu