VITAMINA C NATURALANou!                             

Preţ: 18 lei/70g, 108 lei/500g

Este un nutrient esențial vieții, obținut din Acerola, Aronia și Schisandra. Acerola este recunoscută ca fiind printre fructele cu cel mai mare și mai stabil conținut de vitamina C. Conform unor studii de amploare, făcute pe mii de subiecți și vreme de zeci de ani, administrată în mod susținut, Vitamina C naturală (nu și cea de sinteză) reduce puternic incidența infarctului, a accidentelor vasculare și a cancerului.

Compoziție: Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos cu min. 17% acid ascorbic; Aronia (Aronia melanocarpa), fructe; Schisandra (Schisandra chinensis), fructe. Doza zilnică recomandată aduce un aport de Vitamina C între 61,2mg (76,5%VNR) și 183,6mg (229%VNR).

Acțiuni: Combate/reduce stările de oboseală, epuizare; contribuie la menținerea funcțiilor mentale normale (referitoare la concentrare, învățare, memorie, raționament); contribuie la menținerea echilibrului energetic normal; protejează ADN-ul, proteinele și lipidele de stresul oxidative; funcţionarea normală a sistemului imunitar, fiind utilă deopotrivă contra infecțiilor și alergiilor; normalizarea poftei de mâncare.

Doza: 1-2g de 3 ori/zi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu