ISOTINE PLUSNou!                                                  

Preţ: 40 lei/10 ml

Isotine plus este un tratament inovator, bazat pe tradiția milenară ayurvedică, 100% natural pentru toate afecţiunile de ochi. Îmbunătățește vederea la distanță și de aproape, chiar în caz de boli incurabile, tratează cataracta imatură făcând posibilă evitarea operației.

Acțiuni:
-imbunătățirea stabilă a vederii în proporție de 20 - 70%
-scăderea numărului de dioptrii cu 1 până la 15, pentru toate tipurile de lentile (în 50% din cazuri nu mai este necesară folosirea ochelarilor)
-refacerea vederii după unele traume ale ochilor, in urma operaţiilor cu laser, desprindere de retină, în caz de cataractă imatură (fără operație) sau în urma operaţiilor de cataractă (dupa 2-3 ani), după doze puternice de antibiotice şi steroizi ce duc la slăbirea vederii
-tonifierea ochilor (obosiţi, roşii) și refacerea vederii ochilor expuși excesiv la ecranul TV sau al calculatorului, soare, lumină foarte puternică, radiații periculoase
-ameliorarea și chiar tratarea (printr-o metodă ayurvedică sigură, cu efecte stabile, fără efecte secundare) în bolile de ochi considerate incurabile, menționate mai jos.

Indicații: Imbunătăţeşte sau readuce vederea pierdută în caz de: ambliopie, cataractă imatură, degenerare maculară, discromatopsie (orbul culorilor sau daltonism), glaucom, hipermetropie, miopie, retinită pigmentoasă, retinopatie diabetică, tumori intraoculare.

Administrare: 2 picături în fiecare ochi de trei ori/zi. În funcţie de severitatea afecţiunii, picăturile de ochi ISOTINE vor fi folosite regulat un interval de timp între 2-3 luni sau mai mult pentru care pot fi necesare ca tratament complet 4 - 12 flacoane de 10ml. Ca tonic, pentru a intreține sănătatea ochilor folosiţi câte o picătură în fiecare ochi, înainte de culcare.
Vederea se îmbunătățește imediat, primele rezultate apar în doar 5 minute (clarificarea vederii). Progresul obtinut în urma tratamentului (în caz de boală sau operație) va putea fi măsurat de fiecare (pe o perioadă de 3 luni) cu ajutorul tabelului de verificare a vederii. Astfel va fi evidentă îmbunătățirea stabilă a vederii în proporție de 20 - 70%, ceea ce eventual va duce la necesitatea schimbării/renunțării la ochelari.

Efecte secundare: NICIUNUL (COMPLET SIGUR)
Brevetat de Prof.emerit Dr. M.S.Basu, specialist oftalmolog.
Testat si certificat international: GMP, ISO 9001:2008.

Compoziție: Holostemm adakodien-sehultes, Santalum album linn, Terminalia bellerica roxb, Emblica officinalis gaertn, Palash (Butea monosperma), Apamarg (Achyranthus aspera), Punarnava (Boerrhavia diffusa), Yashed bhasma (Purificat), Thankana bhasma (Purificat), Alum (Purificat), Tuth bhasma (Purificat), Mentha piperita, Benzalkonium Chloride, Aqua.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu