ECHILIBRARE EMOTIONALA (GRIFFONIA)Nou!        

Preţ: 45 g / 18 lei, 500 g / 180 lei

Griffonia simplicifolia este o plantă sub-tropicală ce este considerată o adevărată revelație în domeniul echilibrării emoționale, dar și al ținerii sub control a apetitului alimentar. Extractul standardizat, înalt concentrat în 5 HTP (5- hridroxi-triptofan) îi asigură o eficiență excepțională.

Compoziție/1g: Griffonia (Griffonia simplicifolia), semințe, extract apos uscat cu min. 30% L- 5-hidroxitryptophan: 250mg; Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), rădăcină, pulbere: 250mg; Passiflora (Passiflora incarnata), frunze și flori, pulbere: 250mg; Rhodiola rosea, rădăcină, pulbere: 250mg.

Acțiuni fiziologice: Contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice, la normalizarea funcției de relaxare și de regenerare nervoasă prin somn și la controlul senzației de foame.

ARE ROL BENEFIC ÎN:
depresie – acest extract ajută la revenirea tonusului psihic și mental, acționează la nivelul scoarței cerebrale determinând secreția unor neurotransmițători care induc stări de optimism, mulțumire, bucurie
anxietate, atacul de panică – sunt treptat combătute de această plantă, unică prin efectul său terapeutic puternic
insomnie – fie că vorbim de dificultatea în adormire, de treziri nocturne, somn agitate și ne-odihnitor, această plantă ajută la eliminarea acestor probleme
cura de slăbire – eșuează de cele mai multe ori din cauza dificultății în a ține sub control așa-numita foame emoțională sau foame de stres. Acest extract ajută sistemul nervos să se echilibreze și suprimă foamea emoțională.

Mod de utilizare: Câte 1-2g pe zi.

Precauții și contraindicații: Nu se cunosc.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu