THUIA CLEAR                                                              

Preţ: 46 lei/15 ml

Corectează imperefecțiunile pielii în mod natural!
Este un produs pentru uz exetern, ce are la bază o formulă complexă, din ingrediente naturale, între care și uleiul esențial de Tuia (Thuya occidentalis).

Compoziție: Oleum amygdali, Aetheroleum Melaleuca, Aetheroleum Thuya occdentalis, Acidum Salicycum, Aetheroleum Citrus bergami, Aetheroleum Caryophylli, Aetheroleum Citrus Paradisi, Aetheroleum Citrus Limonium.

Acțiuni: antiinflamator, antiseptic, antiviral, antifungic, antibacterian, cicatrizant, hidratant ușor, calmant la nivelul pielii.

Indicații: curațarea pielii, negi (veruci), condiloame (vegetații anale și veneriene), alunițe produse de viruși din familia Moluscum, eczeme infecțioase, ciuperci parazite la nivelul pielii, bătături, infecții ce apar la nivelul pielii, ciuperci care afectează unghiile mâinilor și picioarelor, adjuvant în răni greu vindecabile, adjuvant în acnee, adjuvant contra formațiunilor tumorale la nivelul pielii.

Iată, în continuare, ingredientele-cheie ale acestui remediu revoluționar:
- Uleiul de migdale dulci – face parte din categoria așa-numitelor uleiri prețioase pentru piele, întrucât are efect antiinflamator, ușor antiseptic, normalizând produsele trofice și hidratarea pielii. Conține grăsimi cu moleculă mică, acestea având capacitatea de a penetra pielea în profunzime, transportând principiile active din uleiurile volatile (numite și esențiale), despre care vom vorbi în continuare:
- Uleiul esențial de Arbore de ceai (Tea Tree) este unul din cele mai puternice antibiotice, antivirale și antifungice din lume, motiv pentru care este folosit cu succes în toate tipurile de infecții cutanate, inclusiv cu tulpini de papilloma viruși (HPV), viruși de tip Moluscum, herpes, etc.
- Uleiul esențial de bergamotă (Portocală amară/Citrus bergamia) este un antiseptic blând, având în același timp și efecte antiinflamatoare, cicatrizante și calmante.
- Uleiul esențial de grapefruit (Citrus paradise) și Lămâi (Citrus limonium) sunt extrase din coaja proaspată a respectivelor citrice și au, de asemenea, efect antiinfecțios. În plus, ele potențează efectul antiviral al uleiului de tuia, care este unul din ingredientele principale.
- Uleiul esențial de Tuia (Thuya occidentalis) – este mult folosit în cosmetică și dermatologie pentru că tratează cu succes negii, indiferent de localizări. Așa-numiții negi sunt formațiuni inestetice, care apar pe piele în urma infecției cu una din cele peste 100 de tulpini cunoscute de papilloma viruși sau, prescurtat, HPV (human papilloma virus). Uleiul esențial de tuia împiedică proliferarea și distruge acești viruși, ceea ce conduce la diminuarea și apoi la dispariția negilor și condiloamelor (formațiuni situate în zona genitală/anală). Interesant este că uleiul de tuia, nepotențat de celelalte substanțe din compoziție, are un efect antiviral slab dar, ajutat fiind de uleiul de Tea Tree și de cele din citrice, are o acțiune puternică și nu doar împotriva papilloma, ci și a virușilor de tip Moluscum (care produc alunițele zburătoare), virușilor care produc herpesul. De asemenea, inactivează prompt infecțiile bacteriene și pe cele cu ciuperci parazite.

Știați că…
Tuia este un conifer, adus în urmă cu mai bine de 500 de ani din nordul Americii, unde indienii îl numeau “arborele vieții”, investindu-l cu puteri divine. Este o plantă formidabilă, care trăiește mai bine de 1000 de ani, frunzele sale secretând tuionă, un principiu activ cu efecte antivirale, antitumorale și antibiotice.

Mod de folosire: se aplică local, de 3 ori pe zi, timp de 21-56 zile, folosind aplicatorul încorporat în capac. Înainte de aplicare, se curață bine zona, cu un tifon umed, pentru a ajuta la eliminarea celulelor moarte și pentru a facilita pătrunderea produsului în profunzime. În cele mai multe cazuri, rezultatele sunt vizibile după 3 săptămâni, imperfecțiunile se usucă și cad. În cazul recidivelor, se completează tratamentul cu remedii recomandate de medic.

Prezentare: sticluță 15 ml, având atașată o pensulă de dop.

Atenționări: a se păstra închis ermetic, la loc uscat și întunecat, la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Contraindicat persoanelor alergice la plantele din compoziția produsului. Produsul este destinat doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii și mucoasele. Persoanele însărcinate sau care alăptează, vor consulta medicul înainte de utilizarea acestui produs. A se consulta medicul în cazul în care natura unei probleme de piele este neclară. A se înceta folosirea produsului, dacă se dezvoltă o hipersensibilitate la unul dintre ingredientele produslui. A se utiliza, de preferință, până la sfârșitul datei inscripționate pe cutie.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu