ZEOLIT+Si                                                                    

Preţ: 12 lei/100g, 108 lei/1kg

Zeolit îmbogăţit cu Siliciu organic

Compoziţie: Tuf zeolitic mineralizat, cu 83% clinoptilolit micronizat, cu granulaţie sub 10 microni, îmbogăţit cu Siliciu organic (extract din Coada Calului cu 7% Si).
Un zeolit natural ce are o compozitie chimică specială, fiind foarte bogat in siliciu. Acest zeolit este activat prin aducerea la o granulaţie extrem de fină, de ordinul micronilor (faţă de sute de microni, în cazul zeoliţilor obişnuiţi), ceea ce îl face foarte puternic în terapie. Conţinutul ridicat de siliciu este asociat cu o mai bună capacitate de absorbţie a metalelor grele şi radioactive, cu o mai puternică acţiune detoxifiantă exercitată asupra organismului pe ansamblu. Proprietăţile sale sunt mult amplificate de procesul de activare prin micronizare. Această micronizare se face cu ajutorul unor utilaje speciale, care mărunţesc particulele de zeolit până la nivele de 10 microni sau mai mici, nivel la care zeolitul începe să se comporte mai mult ca un fluid decât ca un solid. Particulele extrem de fine de zeolit au o suprafaţă de contact foarte mare, “capturând” astfel în structura de canale microscopice ale mineralului metalele grele (Plumb, Mercur, Cadmiu, Cesiu, Cupru etc.), precum şi anumite substanţe chimice toxice, cum ar fi bisfenolul A, anumite pesticide, parabeni etc. Practic, zeolitul micronizat îmbogăţit cu Siliciu organic are o acţiune de câteva ori mai puternică decât a zeoliţilor clasici.

Acţiuni: Susţine procesele de chelare a metalelor grele şi radioactive din organism, contribuie la menţinerea în limite normale a cantităţilor de uree, bilirubină şi creatinină din sânge, susţine buna funcţionare a sistemului imunitar, susţine meţinerea unei flore intestinale normale şi a unui pH normal al tubului digestiv, susţine procesele de fagocitare normală a celulelor care au suferit mutaţii şi a fragmentelor acestora, stimulează puternic eliminarea apei din ţesuturi, protejează şi stimulează rinichii, susţine activitatea ficatului, este un antitumoral activ, fiind eficient contra tumorilor maligne şi benigne, creşte nivelul energetic al fiinţei, aduce un aport suplimentar de oxigen în organism, contribuie la o mai bună absorbţie a calciului în organism (siliciul fiind un element important în formarea colagenului, a ţesuturilor conjuctive şi a oaselor), încetineşte procesul degenerativ al ţesuturilor, foarte bun coagulant al sângelui în cazul rănilor deschise (se aplică puţină pudră pe rană).

Indicaţii: boala canceroasă (cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros şi al rectului, la prostată, la plămâni etc.), leucemie, deficienţe imunitare, infertilitate la bărbaţi, hepatita la alcoolici, hepatita virală B şi C, tiroidită auto-imună, noduli tiroidieni, hipertiroidie, gripă, insuficienţă cardiacă, infarct, artrită şi poliartrită reumatoidă, distrofie musculară, arsuri solare, iradiere, radioterapie in cancer, sechele ale intoxicaţiei cu cupru, mercur, arseniu, diabet, probleme ale prostatei, psoriazis (luat atât intern cât şi extern aplicată o pastă (pudră cu apă) pe zonele afectate),

Precauţii: Poate inactiva unele metale grele din medicamente sau suplimente alimentare, la administrarea concomitentă.

Doza: 5g/zi (această cantitate conţine doza zilnica recomandată de Si).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu