Ormus si elementele monoatomice

Produsul „Ormus” este unul dintre cele mai eficiente suplimente alimentare cunoscute, prin gama extraordinar de vasta a efectelor sale binefacatoare. Tocmai de aceea, ele este comercializat sub diferite forme si denumiri in intreaga lume. Procedura de realizare a sa este in general aceleasi si implica utilizarea anumitor sortimente special alese de sare naturala.

Unii autori afirma ca anumite efecte exceptionale ale acestui preparat se datoreaza prezentei in compozitia sa a unor componente speciale, foarte putin studiale in chimia actuala, denumite „elemente monoatomice”. Majoritatea acestora s-au inspirat din cercetarea pe care a realizat-o acum mai bine de 40 de ani americanul David Hudson. Conform acestor autori, notiunea de elementele monoatomice se refera la anumite metale rare aflate intr-o stare atomica speciala in care ele sunt libere de legatura cu alti atomi. In aceasta stare ele isi pierd proprietatile fizice obisnuite si nu pot fi identificate prin analize chimice sau prin spectroscopia cu emisie obisnuita. In aceasta stare ele nu mai pot fi numite metalice, pentru ca nu mai prezinta legaturi chimice de valenta. Pentru detectarea lor s-a folosit o tehnica de spectroscopie speciala numita vaporizare fractionata, care implica plasarea probei intr-un arc electric care va ioniza elementele din proba, dar intr-un mediu de gaz inert (de exemplu argonul). In aceasta situatie, durata de ardere a probei se intinde pana la 300 de secunde, fata de 15 secunde in cazul obisnuit.
 

Fiecare element  genereaza frecvente specifice de lumina pe baza carora se identifica elementele din proba. Se afirma ca se pot afla in aceasta stare speciala metale ca aurul, argintul, cuprul, platina, rhodium-ul, ruthenium-ul, paladium-ul, iridium-ul. Conform acelorasi autori, ele se gasesc din abundenta in natura dar se afla in concentratie mare in unele surse vegetale recunoscute pentru proprietatile lor de reantinerire, cum ar fi aloe vera, seminte de struguri, alge verzi, dar si in sarea de mare. Acestor elemente le sunt atribuite anumite proprietati extraordinare de reantinerire si de stimulare a organismului, precum si efectele spectaculoase ale preparatului „Ormus” in special in ce priveste bolile degenerative.

 

Explicatiile acestei actiuni sunt cautate in biologia cuantica. Domeniul fiind insa cu totul nou, sunt inca asteptate studii stiintifice extinse care sa fundamenteze aceste teorii. Pe de alta parte, au fost insa realizate cercetari aprofundate asupra oligoelementelor si magneziului (care compun produsul „Ormus”) in ceea ce priveste sustinerea proceselor vitale. Aceasta perspectiva pune in lumina o actiune dovedita stiintific a preparatului „Ormus”.

http://plantevitalizante.blogspot.ro/2014/03/aloe-ferox-nou-pret-12-lei40g-125.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu