HELIA - Crema Hidratanta (Au+Pt+Ag)    


Preţ: 30 lei/75ml

Produsele cosmetice AquaNano sunt realizate din materii prime cât mai naturale și de cea mai bună calitate.

Una dintre problemele multor creme cu veleități naturale, o constituie emulsifianții. În cazul tuturor cremelor AquaNano, emulsifianții utilizați sunt certificați ECOCERT (Cetearyl Alcohol și Sodium Cetearyl Sulphate).

Notă: Toate cremele AquaNano conțin 10% gel de Aloe Vera, neprocesat din pulberi. Totodată, aceste creme sunt realizate în aur, platină sau argint coloidal, de concentraţiile respective, şi nu au doar adăugată o cantitate redusă de aur, platină sau argint coloidal.

AquaNano - Helia este o cremă hidratantă ce conține ingrediente selectate pentru a fi cât mai naturale. Caracteristicile cremei: este lejeră, dar suficient de onctuoasă, alunecă ușor, pretându-se și la o ușoară masare, intră bine în piele, are un efect tonifiant și antioxidant datorită aurului și platinei, și efect antibacterian și antimicotic moderat, asigurat de concentrația relativ ridicată de argint.

Aurul, platina și argintul: au fost prezentate de mai multe ori în articolele noastre și, se știe, sunt incluse în componența cremelor de lux. Mineralele din formula cremei sunt produse în formă coloidală, pe cale electrică. Proporțiile lor în cremă sunt de circa 20% aur coloidal, 20% argint coloidal și 20% platină coloidală.

Uleiurile utilizate în cremă sunt (în cantități egale): ulei de măsline, argan, avocado și sâmburi de struguri. Datorită acestei combinații, crema se pretează, așadar, a fi utilizată pentru orice tip de ten.

Gelul organic de Aloe Vera, un produs binecunoscut, este utilizat sub forma sa nepreparată (nu este reconstituit din pulberi), pentru a îi păstra toate efectele benefice.

Uleiurile esențiale naturale sunt incluse într-o cantitate minimă, astfel încât să nu eclipseze efectul parfumului personal și să nu irite, mai ales în cazul folosirii ca și cremă de față sau în jurul ochilor. Atenție: menținerea cremei la temperaturi ceva mai ridicate (peste circa 25 de grade Celsius) poate să ducă la evaporarea gradată a uleiurilor esențiale din compoziția cremei!

Detalii produs:
Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs nu este indicată persoanelor alergice la una din componente.

Ingrediente (INCI): Aqua, Aurum Metallicum, Platinum Metallicum, Argentum Metallicum, Argania Spinosa Seed Oil, Persea gratissima Oil, Olea Europaea Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Aloe Vera Gel, Essential Oils, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol and Sodium Cetearyl Sulphate (ECOCERT certified).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu