Zinc Coloidal 10ppm                                             

Preţ: 15 lei/200ml, 30 lei/500ml


La fel ca și în cazul magneziului coloidal, concentrația este relativ redusă (față de doza zilnică recomandată) acest produs fiind mai apropiat ca efecte de o acțiune de tip homeopatic, de natură informațională.

Și, pentru că am amintit de acțiuni, este de subliniat efectul tonic al acestui element, caracterizat de o notă masculină, am putea spune, în special în sfera psihică. Mai multe informații (căci sunt multe de menționat) pot fi găsite în articolul corespunzător.

Detalii produs:
Efectele utilizării metalelor coloidale (și a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite dacă acestea sunt ținute timp de 5-15 minute în gură, sublingual, fie sub formă diluată cu apă plată, fie sub formă nediluată. Acest mod de utilizare nu se aplică în cazul plantelor sau substanțelor extrem de picante, acide sau amare și al medicamentelor sau suplimentelor care conțin substanțe chimice de sinteză.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Mod de utilizare: Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingură de plastic sau metalică.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la zinc.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu