Argint coloidal 15 / 30 ppm                                  


Preţ (15 ppm): 15 lei/200ml, 30 lei/500ml, 50 lei/1000ml
Preţ (30 ppm): 20 lei/200ml, 40 lei/500ml, 70 lei/1000ml

Este un produs extrem de util pentru sistemul dumneavoastră imunitar și, în general, în cazul afecțiunilor de natură infecțioasă, fie ele bacteriene, virale sau micotice. Favorizând regenerarea celulară, ajută la vindecarea ușoară a rănilor sau la refacerea organelor aflate în convalescență. Gama sa de efecte este mult mai largă însă, modalitățile sale de acțiune având un caracter oarecum protector, "matern", am putea spune, restaurând mersul firesc (parametrii normali de funcționare) al multora dintre procesele care au loc în organism și instaurând în anumite cazuri o anumită fluență generatoare de vitalitate, care a fost pierdută mai ales în cazul persoanelor prea "integrate" în mecanismele, uneori rigide, ale vieții sociale. Această "fluiditate" caracteristică efectelor sale a inspirat, fără îndoială, asocierea simbolică dintre acest metal și astrul lunar.

Atenție! Există disponibile pe piață produse identice ca aparență, sau asemănătoare cu AquaNano Protect. Deși ele pot fi tot pe bază de argint coloidal, nu sunt în mod necesar argint coloidal pur, unele dintre ele fiind suspensii de nanoparticule cu stabilizatori. Unul dintre criteriile de recunoaștere, așa cum am prezentat și în articolul corespunzător, este acela al măsurării conductivității produsului, care este mult mai ridicată, comparativ cu concentrația de argint notată pe etichetă.

Argintul coloidal Protect este realizat în două variante:

1. Culoare galbenă, având particule cu dimensiunea cuprinsă între 5 și 40nm. Culoarea galbenă este specifică particulelor cu dimensiunea medie cuprinsă între 4 și 40nm.

La aceste dimensiuni, aglomerarea în stomac este mai redusă, argintul coloidal ajungând sub formă de particule în intestinul subțire într-o măsură mai mare. Totodată, din acest motiv, gustul său este mai puțin metalic, fiind mai ușor tolerat de către persoanele mai sensibile.

2. Incolor, cu o tentă de gri, galbui sau brună (pot exista variații ușoare de la un lot la altul), având particule cu dimensiunea medie de 0,5-5nm. Datorită particulelor mai reduse ca dimensiuni, eficiența sa este în anumite situații mai ridicată decât al celui de culoare galbenă, însă gustul mai pronunțat metalic poate deranja persoanele mai sensibile, acesta fiind principalul său dezavantaj.

De notat totuși că, exceptând testele realizate in vitro (așa-zis în eprubetă, deși ele sunt desfășurate în vase Petri), eficiența argintului coloidal nestabilizat, în organism, nu diferă foarte mult în funcție de mărimea particulei.

Ambele produse au același preț. Vă rugăm să specificați pe comandă pe care dintre ele îl doriți.

Detalii produs:

Compoziţie: apă distilată, argint 15ppm

Mod de utilizare: Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi, până la doza recomandată, ingerată direct sau diluată într-un pahar cu apă plată. Nu se va bea direct din recipient.Contraindicaţii: Produsul nu este toxic în dozele recomandate. Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la argint.
Doza zilnică: 5-60ml, sau după sfatul medicului. A nu se depăşi doza prescrisă. Produsul nu înlocuieşte o alimentaţie echilibrată.

Atenţie! În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și, uneori, chiar și în cazul celor stabilizate) pot apărea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatură, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub formă de flocoane, foițe, particule, și nu sunt dăunătoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

În cazul utilizării ca adjuvant pentru tratarea unor afecțiuni acute severe (viroze, infecții, etc), doza zilnică de argint coloidal folosită pe termen scurt poate fi crescută, dar se va avea grijă să nu se depașească lunar cantitatea de 2 litri, echivalentă cu însumarea lunară a dozei zilnice recomandate, decât la recomandarea medicului și sub supravegherea acestuia. În acest caz, produsul nu se va menţine în gură pentru timp îndelungat, înghițindu-se imediat, cu puţină apă plată.

Unele dintre efectele utilizării metalelor coloidale sunt foarte mult sporite dacă acestea sunt menţinute sublingual, înainte de a fi înghiţite. Pentru aceasta, ele vor fi utilizate diluate cu apă plată, cât mai slab mineralizată. În acest caz, pe cât este posibil, apa în care s-a diluat argint coloidal se va ține puţin în gură înainte de a fi înghițită. Se poate proceda astfel mai ales în cazul în care se foloseşte ca adjuvant pentru tratarea unor afecţiuni neacute, sau pur şi simplu ca supliment alimentar.

Deoarece argintul coloidal favorizează apariția unor procese de eliminare și, în plus, are un efect antibacterian pronunțat, în anumite cazuri pot apărea reacții foarte puternice la utilizarea acestuia. Acest fenomen este numit efectul Herxheimer, iar manifestările lui pot fi foarte diverse. În aceste cazuri se va continua doar în măsura în care este posibil, însă, dacă simptomele sunt extrem de severe, se va întrerupe imediat tratamentul, iar reluarea se va realiza scazând doza zilnică de 10-20 de ori și crescând-o apoi gradat, astfel încât efectele respective să nu se mai manifeste sau să fie suportabile. De notat totuși că aceste manifestări sunt rare și ele arată și o insuficiență a procesului de eliminare a toxinelor rezultate din distrugerea germenilor patogeni, raportată la viteza de producere a lor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu