LITHOTHAMNIUM CALCAREUM                                   

Preţ: 12 lei/60g, 90 lei/500g


sursa de calciuDescriere: Sursă  vegetală ideală de calciu. Crește în ape curate, îmbogățite cu săruri minerale. Algă crescută pe piatra de culoare roșie care prin presare se transformă în culoare albă. Conține 34% calciu de origine vegetală, cu o capacitate de absorbție în organism de 96%. Mai conține magneziu, fosfor, sulf,  fier și microelemente( iod, seleniu, zinc, cobalt, cupru, crom,…), acizi grași saturați și nesaturați ca de exemplu Omega 3, aproape toate vitaminele, proteină integrală, antioxidanți mai ales din grupa carotenoidelor și beta-carotidelor. Lithothamnium este sursa optimă de calciu, necesară pentru regenerarea sistemului osos, a dinților și construcția celulelor. 

Proprietăţi: adaptogenă, imunostimulentă, maxim de energie fizică și mentală, mineralizantă, vitaminizantă, proteinizantă, antianemică, echilibrantă mental, tonică, stimulează metabolismul, ajută la regenerarea celulelor pielii, elimină acneea, face pielea mătăsoasă și strălucitoare, antioxidantă. 

Indicații: reumatism, osteoporoză și orice boală a sistemului osos, arsuri la stomac, cancer, anemie, cârcei datorați supraefortului fizic, acnee, iritații ale pielii, eforturi fizice și intelectuale intense, covalescență, diabet.

Mod de administrare: 1g de 4 ori pe zi.

Citeste si articolul: Despre lithothamnium calcareum5 comentarii:

 1. Capacitatea de absorbtie în organism de 96% nu e un pic cam mare!
  Evident ca m-as bucura sa fie asa!

  RăspundețiȘtergere
 2. ce plante recomandati in caz de tendinta spre artroza?

  RăspundețiȘtergere
 3. O prezentare detaliata facuta de dr. Catalin Luca: Calcareum - Alga calcaroasa
  https://youtu.be/OdFqskRPDZE
  (Evident varianta de aici LITHOTHAMNIUM CALCAREUM este mult mai accesibila!)

  RăspundețiȘtergere
 4. doresc sa cumpar- CUM PROCEDEZ ???
  -am o varsta inaintata si vreau sa evit aparitia ,instalarea ,unor asemenea diagnostice
  Multumesc .

  RăspundețiȘtergere