Ce mâncăm contează! (Food Matters)

“Fie ca mâncarea să vă fie medicament şi medicamentul să vă fie mâncare” – Hippocrate. 
Acesta este mesajul părintelui fondator al medicinei moderne, mesaj care are un ecou puternic în controversatul documentar “Food Matters”. 

Cu mâncăruri sărăcite nutriţional, aditivi chimici şi cu tendinţa noastră de a ne baza pe medicamente farmaceutice pentru a trata ceea ce este în neregulă cu corpurile noastre prost hrănite, nu este de mirare că societatea se îmbolnăveşte tot mai mult.
Food Matters expune “industria bolii” o afacere de triliarde de dolari la nivel global şi oferă oamenilor câteva soluţii verificate ştiinţific pentru a preveni boliile şi a le trata în mod natural.
Sănătatea este binevenită oricând, dar în anii ce vor urma imediat după 2012, cu atât mai mult vom avea nevoie de un corp funcțional la parametri maximi.
De cele mai multe ori nu ne pasă ce mâncăm, important e să nu ne mai fie foame. După vizionarea acestui documentar s-ar putea să începeți să gândiți diferit.


* Ca să puteți viziona filmul este necesar să așteptați ca pagina să se termine de încărcat. În cazul în care conexiunea dvs. la Internet este lentă, porniți filmul, apăsați pauza și așteptați cîteva minute înainte de a porni filmul din nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu