Afrodisiacele - fantanile dragostei paradisiace

Afrodisiacele sunt produse naturale ce trezesc senzualitatea, amplifică erotismul controlat şi stimulează trăirile şi realizarea actelor amoroase. În Orient ele sunt considerate drept plante ce redau tinereţea, sunt un element tot atât de important în viaţa umană ca şi alimentaţia sau igiena zilnică, fiind premisa unor împliniri erotice de vis. Există în Orient, ca şi în alte locuri exotice de pe glob, o adevărată artă a amestecurilor acestor plante în care înţelepţii împletesc cu măiestrie imaginaţia fecundă cu puterile lor magice.

Ginseng - rădăcina vieţii

 

Având forma mult preţuitului membru masculin, ginseng-ul este o plantă vitalizantă de excepţie. Are peste 5000 de ani de întrebuinţare fericită, urmată de nenumărate orgasme puternice, cu răsunete peste veacuri... În Atharva-Veda (un tratat oriental clasic al medicinei indiene Ayurveda) se spune despre ginseng că "le dă bărbaţilor tineri şi bătrâni vitalitatea şi vigoarea unui taur". De curând el a fost atestat de către ştiinţa occidentală ca având un efect afrodisiac real şi foarte puternic.

Este foarte vitalizant şi amplifică plăcerea. Face să se dezvolte în mod deosebit în fiinţă anumite calităţi masculine: forţă, capacitate de control a energiei sexuale, expansivitate. Măreşte acuitatea senzorială şi de aceea cei care îl consumă pot trăi plăcerea într-un mod mult mai rafinat şi cu nenumărate nuanţe delicioase.

Rădăcina plantei se foloseşte mai ales sub formă de pulbere. Nu trebuie să fie folosită în mod continuu, cea mai bună fiind o cură de 40 de zile alternate cu trei luni de pauză. Se ia 0,5 - 1 g de pulbere sub limbă, de trei ori pe zi, de obicei cu 1/2 oră înainte de actul amoros. Efectul afrodisiac este în majoritatea cazurilor rapid şi plăcut, fiind resimţit atât de bărbaţi cât şi de femei.
Ghimbirul - pasiuni ... arzătoare
 


Aţi gustat vreodată ghimbir? Dacă da, aţi simţit sigur că poate topi gheaţa de pe inimile împietrite şi poate reaprinde pasiunea chiar dacă ea s-a stins cu mult timp înainte. Relaxează tensiunile, redeschizând fiinţa către viaţă şi făcându-ne mai încrezători în şarmul şi puterea noastră de seducţie. Înlătură plictiseala, blazarea, aduce idei noi şi, de ce nu, chiar ... năstruşnice.

Deci nu evitaţi, beţi un ceai de ghimbir ori de câte ori simţiţi nevoia să vă încălziţi.
Cu 15-30 minute înaintea jocului amoros luaţi două linguri de miere lichidă, bine amestecată cu 2-3 g de ghimbir şi 1 g de piper. Veţi simţi că luaţi foc în pasiunea exaltantă a iubirii nestăvilite.

Tinctura magică a atracţiei irezistibile
Bătrânii spun că dacă vrei să atragi în mrejele tale un bărbat sau o femeie, în funcţie de caz, poţi folosi o tinctură magică care nu a dat vreodată greş...

Faceţi un ceai concentrat din combinaţia mai multor plante, la care se adaugă şi rădăcina de ginseg, uscată şi măcinată. Se zdrobesc câte 10 g de scorţişoară şi de nucşoară verde, se adaugă nouă boabe de piper negru, două-trei cuişoare şi puţin şofran (pe care le puteţi găsi la orice supermarket).Se lasă la macerat trei zile în 250 g alcool de 60 grade, se mai adaugă apoi 25 g de rădăcină zdrobită de ginseng.

Acest macerat puternic afrodisiac se ia câte 3 linguriţe pe zi, cu a jumătate de oră înainte de masă sau înainte de a face dragoste. Veţi simţi că ochii vă strălucesc mai puternic, şi că celălalt este irezistibil atras. Deveniţi electrizanţi... iar celălalt rămâne fascinat urmărindu-vă cu privirea. Sucurile dragostei devin mai abundente şi mai înmiresmate...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu