Planta astragalus este utilizată de mii de ani în medicina chineză, datorită calităţilor extraordinare pe care le are: antioxidanţii specifici protejează celulele împotriva degradării de către radicalii liberi şi are o acţiune deosebită în protejarea şi întărirea sistemului imunitar. Aşadar, astragalusul vă păzeşte organismul de gripă, infecţii ale tractului respirator, hipertensiune arterială, inflamaţii, diabet, boli hepatice (inclusiv hepatita C) şi chiar cancer. Activităţile sale antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare şi diuretice vă vor proteja astfel încât veţi avea cu adevărat o sănătate de fier!
Astragalus este una dintre cele mai complexe plante
Astragalus ( Astragalus membranaceus) este utilizat de mii de ani in Medicina Traditionala Chineza, uneori in combinatii cu alte imunostimulatoare. Astragalus contine antioxidanti specifici care protejeaza celulele impotriva degradarii de catre radicalii liberi care sunt by-produsi ai conversiei energetice la nivel celular.
Astragalus are o actiune deosebita in protejarea si intarirea sistemului imunitar in general si are actiuni foarte clare in boli specifice. Pentru sistemul imunitar stimuleaza limfocitele T si celulele “ucigase naturale” NK, mareste productia de imunoglobuline (IgA, IgG) Spectrul de actiune imunostimulator insa mult mai larg incluzand: gripa, infectii ale tractului respirator, hipertensiune arteriala, inflamatii, diabet, boli hepatice inclusiv Hepatita C, Cancer.
Are de asemenea activitati anti-virale (inclusiv virusurile de Hepatita), anti-bacteriene (inclusiv diferite forme de
In Statele Unite, cercetatorii au condus cu succes investigatii care au condus la concluzia ca Astragalus poate fi un tratament alternativ pentru persoanele bolnave de Cancer al caror sistem imunitar este compromis de chimio si radio terapie.
Astragalus este de asemenea un tonic general atat pentru femei cat si pentru barbati.
Are acțiune antitumorală
Cercetătorii americani au ajuns la concluzia că astragalusul poate fi un tratament alternativ pentru persoanele bolnave de cancer, al căror sistem imunitar este compromis de chimio şi radioterapie. Astragalusul se găseşte sub formă de tablete, la magazinele cu specific naturist şi se administrează una sau chiar trei pastile pe zi, în funcţie de recomandările medicului.
Fluidizează circulaţia sângelui
Specialiştii sunt de părere că astragalusul este una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume, pentru acţiunea antitumorală (tratează cancerul de sân, rinichi, ficat, plămâni, prostată, ovare, oase, cervical), pentru rolul antioxidant intracelular (creşte nivelul enzimei antioxidante), fiind un excelent adaptogen (stimulează selectiv funcţiile organismului, ajutându-l să se adapteze fizic, psihic şi imunitar). De asemenea, planta creşte energia întregului organism, este un bun imunostimulator (activează limfocitele T, creşte nivelul de imunoglobuline, protejând mucoasele).
De folos în Alzheimer
Planta asiatică este şi un bun tonic cerebral (mai ales în afecţiuni neurodegenerative: maladia Alzheimer, schizofrenie). De asemenea, are şi capacitatea de a vasodilata, anticoagula şi de a regla permeabilitatea capilară, de a menţine poziţia organelor interne (benefic în prolaps uterin, anal, împiedică sângerările uterine) şi protejează organismul în chimioterapie (creşte numărul de celule stem în măduvă, protejează glandele suprarenale), reglează nivelul glicemiei şi tonifică splina.
Ana-Maria Cocea
Stopează fibroza!
Infecţiile cu bacterii, streptococi, stafilococi şi viruşi sunt combătute, iar rinichii şi plămânii vor fi perfect sănătoşi (nu veţi avea de-a face cu tuberculoza, fibroza, bronşitele şi nici cu astmul) cu ajutorul astragalusului. Dacă aveţi probleme cu transpiraţia, trebuie să ştiţi că administrarea unei singure capsule cu astragalus va reduce transpiraţiile şi va stopa fibroza, una dintre cele mai întâlnite afecţiuni în rândul femeilor trecute de 40 de ani.
Sursa: http://www.taifasuri.ro/taifasuri/farmacie-verde/523-farmacia-verde-astragalusul-invinge-hepatita-.html
http://nuvaccinurilor.blogspot.ro/2008/05/astragalus-recomandat-in-papiloma.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu