EXTRACT LICHID DE GINKGO BILOBA SI PANAX GINSENGNou!    

Preţ: 11,5 lei/ 10 fiole

Produsul este obtinut pe baza de extracte hidroalcoolice din Ginkgo biloba (cea mai veche specie de planta de pe Pamant-considerata o adevarata fosila vie) si din Panax ginseng (din plante cu varsta de peste 6 ani, crescute pe Muntele Changbai din Nord-Estul Chinei), pe baza unei metode stiintifice originale.

Acest produs 100% natural poate contribui la functionarea normala a creierului si a inimii. Consumat timp indelungat, poate crea premisele pentru sustinerea durabila a sanatatii organismului si pentru intarzierea proceselor de imbatranire. Nu contine cofeina si arome artificiale.

Ingrediente/fiola: miere, extract din frunze de Ginkgo biloba - 3000mg, pulbere din radacina de Ginseng ( Panax ginseng) - 500mg,alcool .

Prezentare: cutie cu 10 fiole a 10 ml., e 100ml.

Mod de utilizare: 1-2 fiole pe zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se agita inainte de folosire. A nu se injecta.

Contraindicatii: Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, copiilor sub 12 ani, precum si persoanelor cu probleme de coagulare a sangelui (hemofilie). Poate interactiona cu anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, diuretice tiazidice, anticonvulsivante, antidiabetice (inclusiv insulina), inhibitori ai monoaminoxidazei, antiinflamatoare non-steroidine la administrare concomitenta. A se intrerupe administrarea produsului cu minim 36 de ore inainte de orice interventie chirurgicala

Mod de pastrare: la temperatura camerei(sub 250C ), la loc uscat si intunecos.

ATENTIE: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa substituie o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu