EXTRACT LICHID DE GINKGO BILOBA, PANAX GINSENG SI LAPTISOR DE MATCANou!         

Preţ: 12 lei/ 10 fiole

Extractul de Ginkgo biloba poate contribui la irigarea si la oxigenarea normala la nivel cerebral si periferic (membre superioare si inferioare), putand :ajuta la mentinerea tonusului venos normal ; sustine functiile cognitive prin ameliorarea progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare.
Extractul de Ginseng poate : ajuta la mentinerea rezistentei organismului si a capacitatii sale de efort, ; ajuta la recuperare in perioadele de convalescenta ; sustine functionarea normala a sistemului nervos.
Laptisorul de matca participa la biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor, putand contribui la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si ajuta la desfasurarea normala a functiilor psihice si cognitive.

Ingrediente/fiola: miere, extract din frunze de Ginkgo biloba - 2500mg, extract din radacini de Ginseng (Panax ginseng) - 600mg; laptisor de matca – 300mg ,

Prezentare: cutie cu 10 fiole a 10 ml 100ml e

Mod de utilizare: 1-2 fiole pe zi. A se agita inainte de folosire. Se poate amesteca cu apa, suc de fructe, sifon.

Mod de pastrare: la temperatura camerei (sub 250C ), la loc uscat si intunecos.

Contraindicatii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se injecta. Contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor care sufera de hipertensiune arteriala, astm bronsic acut, infectii acute, afectiuni de coagulare a sangelui (hemofilie, metroragie), boala Addison. Nerecomandat persoanelor hipersensibile la produse apicole. A se intrerupe administrarea produsului cu 36 de ore inaintea oricarei interventii chirurgicale. Persoanele care iau concomitent anticoagulante, contraceptive sau care urmeaza terapie hormonala (cu estrogeni sau progesteron) trebuie sa consume cu prudenta acest produs.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa substituie o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu