PARFUM de Santal                                                

Preţ: 38 lei/5ml


Calitate PREMIUM * Concentrat * Pur * Nediluat * Produs in INDIA

De secole, lemnul de Santal a fost pretuit de numeroase civilizatii fiind considerat un lemn sacru, nelipsit din ritualurile si ceremoniile religioase. Santalul este considerat ca avand calitatea de a inalta spiritul uman.
Uleiul de Santal este bogat in sesquiterpenes, substante care activeaza glanda pineala din creier. Aceasta creaza o relaxare profunda a sistemului nervos si explica de ce a fost si este folosit in Asia de secole in practica meditatiilor.
Lemnul de Santal trezeste senzualitatea, calmeaza si adanceste starea de relaxare. Aceasta stare mental permite manifestarea intuitiei, atentiei, expansioneaza Constiinta.
Santalul este utilizat ca parfum, in medicina, in prepararea produselor cosmetice, in practica meditatiilor si a ceremoniilor religioase.
Santalul are proprietati antiseptice, cicatrizante, este afrodisiac, antiinflamator, emolient, imbunatateste memoria, relaxant, anti-imbatranire, tonic. Uleiul de santal este recomandat in stari depresive, nesiguranta, frica, anxietate, confuzie, depresie, agitatie mentala, stress.
Calitatea uleiului esential de santal diferasi in functie de lemnul folosit, soiul Indian Santalum Album este considerat cel mai bun. Alte soiuri sunt cele Hawaian (Santalum Ellipticum) si australian (Santalum Spicatum). Fiind in pericol de disparitie datorita exploatarii excesive, Santalul a devenit o esenta exotica rara si scumpa.

Pentru uz cosmetic: uleiul de Santal Sattvika este concentrate, nediluat, fiind necesara diluarea acestuia. Ca uleiuri de baza, cele in care trebuie diluat uleiul esential, pot fi utilizate: uleiul de masline, susan, migdale, samburi de struguri, alune de pamant, de floarea soarelui, argan , sau de jojoba. Diluarea recomandata in masaj este de 4 picaturi ulei esential in 10 ml ulei de baza. 

Uleiul esential de Santal Sattvika este ambalat in Sticla Violet. Traditia utilizarii Sticlei Violet pentru ambalarea produselor natural si a uleiurilor esentiale dateaza din Egiptul Antic si traditia Alchimica. Sticla Violet pastreaza bio-energia, protejeaza de expunerea la lumina. Conserva si amplifica proprietatilor curative ale uleiului esential.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu