C-ROSA - Vitamina C organica                           

Preţ: 80 lei/80g, 180 lei/200g


Atenţie! Acest produs este un extract integral din măceşe, fără adaos de acid L-ascorbic, fie el de sinteză, fie obţinut prin procese de fermentaţie. Pe etichetele multor produse (scumpe sau ieftine), care sunt vândute sub numele de vitamina C naturală - extract de măceşe sau din alte plante mai mult sau mai puţin exotice, nu se precizează procentele de extract natural din fructul respectiv şi, respectiv, de acid L-ascorbic purificat.

Fiind un extract integral, nu poate conţine 100% vitamina C naturală (acid L-ascorbic natural), ci doar un procent de aproximativ 50%. De aceea, efectele sale vor diferi de cele ale vitaminei C purificate (de sinteză sau de fermentaţie), prin aceea că efectele administrării sale se vor instala mai lent, însă vor fi mult mai ample şi mai profunde.

Datorită implicării ei în foarte multe reacții enzimatice, vitamina C (acidul ascorbic), este utilizată pentru tratarea pe cale naturală a unor afecțiuni diverse, de natură virală sau tumorală. Deși doza recomandată pentru utilizare orală este de circa 100mg/zi, efectele terapeutice în cazul unor afecţiuni grave se obțin la doze cuprinse în general în gama 2-10 g/zi. Utilizarea orală a unor cantități mai mari de circa 3 grame zilnic a vitaminei C netamponate poate induce laxație și poate fi mai greu sau chiar imposibil de tolerat de către persoanele cu un stomac sensibil sau afectat. Chiar și în cazul în care este suportată, administrarea ei se realizează fracționat, în mai multe doze mai reduse pe parcursul întregii zile (de exemplu, de 10 ori câte 1g, la interval de 1-2 ore). În cazul administrării unor doze ridicate de vitamina C, se poate utiliza forma tamponată a vitaminei C (la administrarea pe cale orală) sau preparate injectabile, fie în formă tamponată, fie în formă netamponată.

Descriere produs:
Compoziţie: Rosa canina extract, (50% vitamina C)

Păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu