Calciu organic                                                           

Preţ: 25 lei/40g, 50 lei/80g, 80 lei/160g

În formula acestui produs intră lactat de calciu, 40g. Restabilește foarte rapid necesarul de calciu. Doza zilnică este cuprinsă între 1și 13,5g, 10g de lactat de calciu conţinând 590 mg calciu, adică 73,5% din DZR.

Produsele din această categorie sunt oarecum mai aparte față de alte suplimente minerale. Ele sunt deja accesibile publicului în magazine, însă, din păcate, într-o măsură redusă și sub forme nu întotdeauna foarte ... acceptabile. Analoagele lor, suplimentele minerale anorganice, sunt utilizate de mult timp, uneori cu rezultate bune, alteori mai puțin bune, datorită biodisponibilității scăzute a acestora. În ultimii ani, s-a pus din ce în ce mai mult accent pe realizarea unor formule care să fie mai ușor absorbite de către organism, sub o formă organică, fiind realizate numeroase astfel de formule, care au dovedit o eficiență foarte ridicată. Cu toate acestea, s-a păstrat în prezentarea lor către utilizatori un set de adaosuri pe care le considerăm a nu fi intotdeauna necesare: coloranți, îndulcitori, arome, întăritori de tabletare și alte asemenea substanțe, care uneori mai mult încurcă (din punctul de vedere al efectelor asupra organismului). AquaNano urmărește să vă pună la dispoziție prin aceste produse forma pură a acestor minerale organice, în stare lichidă, pentru o utilizare cât mai ușoară. Pentru a răspunde în avans unor întrebări, trebuie știut că aceste minerale organice nu sunt obținute prin sinteză chimică (ar fi mult mai scumpe), ci prin procese de fermentație, la sfârșitul cărora în acizii organici (lactic, gluconic, etc) care sunt obținuți prin fermentație se introduc metalele respective, sub formă de hidroxizi, fiind obținută astfel forma organică a acestora.

Detalii produs:

Compoziţie: lactat de calciu, 40g

Informații nutriționale: 1g lactat de calciu conține circa 184 mg calciu (circa 23% din DZR). O linguriță rasă conține circa 1g lactat de calciu.

Mod de administrare: 0,5-4g/zi, sau după sfatul medicului. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nu înlocuieşte o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor mici.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, la temperatura camerei, într-un loc ferit de lumină și umiditate.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu